Waarom ACUVUE® de beste keuze is

Contactlenzen waar u op kunt vertrouwen

Als het om een scherp zicht, draagcomfort en gezonde ogen gaat is ACUVUE® een naam waarop u kunt vertrouwen.
Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw ogen zijn. Wij beschouwen het als onze missie om producten te ontwikkelen van de allerhoogste kwaliteit en daarmee ’s werelds toonaangevende contactlensmerk te zijn.
Wij zitten nooit stil en blijven onze technologieën en producten vernieuwen en verbeteren. Daarom heeft ACUVUE® altijd wel een oplossing voor wat voor zichtprobleem u ook heeft. In de vorm van een contactlens die uw ogen fris en gezond houdt en comfortabel is om te dragen.

Houden uw ogen gezond

De gezondheid van uw ogen staat bij ons voorop. Door het gebruik van innovatieve technologieën combineren ACUVUE® contactlenzen een helder zicht met optimaal draagcomfort.

Houden uw ogen vochtig

Aan het einde van een lange dag kunnen uw ogen vermoeid aanvoelen, zeker als u de hele dag contactlenzen draagt. Daarnaast kunnen uw ogen ook droog aanvoelen, zeker als u lange uren maakt achter de computer, met het vliegtuig reist of verblijft in een ruimte met de centrale verwarming of de airconditioning aan.

Laten zuurstof door

Net als de rest van uw lichaam, hebben ook uw ogen zuurstof nodig.1 ACUVUE® contactlenzen zijn gemaakt van hydrogel en silicone hydrogel materiaal, een zeer vochtrijk materiaal dat daarnaast optimaal zuurstof doorlaat.

Helpen bij hooikoorts en andere allergiën

Pollen, stof en andere allergenen kunnen zich ophopen op een contactlens. Met daglenzen, zoals
1-DAY ACUVUE® MOIST®, krijgen allergenen geen kans om zich op te hopen. Zo blijven uw ogen gezond, helder wit en prettig aanvoelen.2

Beschermen uw ogen tegen de zon

De ultraviolette (UV) straling van de zon is net zo schadelijk voor uw ogen als voor uw huid. ACUVUE® is het enige topmerk met contactlenzen met een klasse 1 of klasse 2 UV filter.3
De meeste mensen dragen een zonnebril om hun ogen te beschermen op een zonnige dag. Toch biedt een zonnebril geen volledige bescherming tegen de zon. UV-straling kan nog steeds langs de zijkanten van de zonnebril op uw ogen terecht komen en op die manier uw ogen beschadigen.

Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van UV-absorberende filters.2 De beste bescherming tegen de zon zijn ACUVUE® contactlenzen in combinatie met een zonnebril met montuur dat op uw gezicht aansluit en een hoed met brede rand.
Of het nu gaat om vocht vasthouden, zuurstof doorlaten, of een extra bescherming tegen allergenen2 en de zon; ACUVUE® contactlenzen zijn de beste keuze om uw ogen in goede conditie te houden.
UV

1. Zuurstof is slechts één van de vele factoren die bijdragen aan de algehele gezondheid van het oog.
2. FDA clearance for improved comfort for allergy suffers, K013973, feb 2002. Testing performed on & approval given for original 1-DAY ACUVUE®, subsequent labelling approval for 1-DAY ACUVUE® MOIST and 1-DAY ACUVUE®MOIST for ASTIGMATISM.
3. Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van UV-absorberende filters die beschermen tegen schadelijke UV-straling op het hoornvlies en in het oog. UV-absorberende contactlenzen zijn echter GEEN vervanging van UV-absorberende bescherming, zoals een UV-absorberende zonnebril, omdat ze niet het volledige oog en het omliggende gebied bedekken. Ook bij lenzen dient u dus een UV-absorberende bescherming (zonnebril) te dragen wanneer dit wordt aangeraden door uw oogarts of uw contactlensspecialist.
alcon
cooper-vision
johnson__johnson_vision_care
bausch_and_lomb_logo_2010.svg_
cb_5

Start typing and press Enter to search