Onze producten

Makkelijk in gebruik

Verschillende ontwerpen

Verschillende materialen

Tweewekelijkse en daglenzen

Als u op zoek bent naar contactlenzen die langdurig vocht vasthouden en de hele dag door comfortabel blijven, kies dan voor ACUVUE OASYS® of ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM.

ACUVUE OASYS®  MINDER VERMOEIDE OOGLEDEN

Maakt u vaak lange dagen achter de computer, vooral in verwarmde ruimtes, of ruimtes waar de airconditioning aan staat? Krijgt u gedurende de dag last van uw ogen? Dan zijn ACUVUE OASYS® contactlenzen de juiste keuze voor u. Deze ultra gladde, zijdezachte lens voorkomt vermoeide ogen.

1__31__ms1.rvf_1
1__31__ms1.rvf_2

ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM hELDER EN SCHERP ZICHT

Heeft u astigmatisme (een cilinder) en bent u op zoek naar contactlenzen voor een scherp, helder en stabiel zicht? Krijgt u vaak last van uw ogen in verwarmde ruimtes of ruimtes waar de airconditioning aan staat? Dan zijn ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM contactlenzen de juiste keuze voor u.
Onze Accelerated Stabilisation Design technologie gebruikt de natuurlijke beweging van het knipperen van uw ogen om de contactlens op zijn plaats te houden. Zo heeft u altijd een scherp en helder zicht, waar u uw ogen of uw hoofd ook naar toe draait.
Met een gemiddelde van 11.000 keer knipperen per dag, leggen uw oogleden per jaar een afstand af die gelijk is aan een marathon. ACUVUE OASYS® en ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM contactlenzen helpen dit een stuk minder vermoeiend te maken voor uw oogleden. Mensen die deze lenzen dragen, zeggen dat het aanvoelt alsof ze helemaal geen contactlenzen in hebben.

Daglenzen

Als u op zoek bent naar gemak en contactlenzen die langdurig vocht vasthouden en comfortabel blijven, kies dan voor 1-DAY ACUVUE® TruEye®, 1-DAY ACUVUE® MOIST of 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM. Deze daglenzen bieden gemak en het schone, frisse gevoel van iedere dag een nieuw paar lenzen.

1-DAY ACUVUE® TruEye® ALSOF U HELEMAAL GEEN LENZEN IN HEEFT

Wilt u alles uit uw dag halen en verwacht u hetzelfde van uw contactlenzen? Probeer dan 1-DAY ACUVUE® TruEye® voor een scherp zicht, gezonde ogen en het comfortabele gevoel, alsof u helemaal geen lenzen in heeft. Zelfs aan het einde van een lange en inspannende dag.

1__31__ms1.rvf_3
1__31__ms1.rvf_4

1-DAY ACUVUE® MOIST LANGDURIG COMFORT

Leidt u een druk en actief leven en bent u op zoek naar daglenzen die de hele dag lang comfortabel blijven? Dan is 1-DAY ACUVUE® MOIST de ideale lens voor u.
De lens houdt het vocht op uw oog, hoe vaak u ook met uw ogen knippert. Zelfs aan het einde van de dag, wanneer uw ogen dit het meest nodig hebben.

1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM HELDER EN SCHERP ZICHT

Heeft u astigmatisme (een cilinder) en bent u op zoek naar daglenzen voor een scherp en helder zicht?  Heeft u last van droge ogen aan het einde van de dag? Dan is 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM de ideale contactlens voor u. De lenzen houden uw ogen vochtig, zelfs na een lange en inspannende dag.
Onze Accelerated Stabilisation Design technologie gebruikt de natuurlijke beweging van het knipperen van uw ogen om de lens op zijn plaats te houden. Zo heeft u altijd een scherp en helder zicht, waar u uw ogen of uw hoofd ook naar toe draait.

1-day-astigmatisme
alcon
cooper-vision
johnson__johnson_vision_care
bausch_and_lomb_logo_2010.svg_
cb_5

Start typing and press Enter to search