Aanmelding deelnemers

Bent u een zelfstandige opticien/contactlensspecialist en heeft u interesse als deelnemer? Meldt u zich dan hier aan. U wordt dan opgenomen in het adressen register zodat de consument u kan selecteren en een afspraak met u kan maken.

De Nationale Oogzorgbon een initiatief van en voor de zelfstandige opticiens van Nederland in samenwerking met de contactlens fabrikanten, Alcon, Baush + Lomb, CooperVision en Johnson & Johnson.

Gediplomeerde opticienGediplomeerde contactlensspecialistGediplomeerd optometristLid optitradeLid centrop

De voorwaarden

De vermelding op de site van de Nationale Oogzorbon is voor diegene die aangesloten is bij inkoop vereniging Centrop, Optitrade of een zelfstandige Opticien.

De duur van de vermelding is tot opzegging van een deelnemer per mail aan info@nationale-oogzorgbon.nl. De vermelding zal binnen een termijn van 5 werkdagen van de site worden verwijderd.
Indien blijkt dat een deelnemer zich niet houdt aan de voorgestelde controle prijs, zal er contact met deze ondernemer worden opgenomen. Mocht hieruit blijken dat deze niet voornemens is de controle uit te voeren voor de gestelde prijs, dan zal deze deelnemer uit de locatie kiezer worden verwijderd.
alcon
cooper-vision
johnson__johnson_vision_care
bausch_and_lomb_logo_2010.svg_
cb_5

Start typing and press Enter to search