Nationale Oogzorgbon

voor veilig en gezond lenzen dragen!

De online consument kan nu bij de zelfstandig opticien terecht voor zijn of haar contactlenzencontrole!

Draagt u contactlenzen? Dan is het erg belangrijk dat u regelmatig uw ogen laat controleren.

Wanneer u uw lenzen nu online of bij de drogist koopt, krijgt u geen reminder dat het tijd is voor uw reguliere controle. Misschien heeft u geen ‘eigen’ opticien en weet u niet bij welke optiekwinkel u terecht kunt.

De gezondheid van uw ogen zijn niet alleen van belang om goed zicht te behouden, maar ook om succesvol lenzen te blijven dragen. Daarom moet u ieder half jaar uw ogen goed laten controleren door een gediplomeerde opticien of contactlensspecialist.

Dankzij de Nationale Oogzorgbon kunt u vanaf nu, voor slechts € 25,-uw ogen uitgebreid laten controleren bij een zelfstandig opticien of contactlensspecialist bij u in de buurt.

Hoe werkt het?

Wanneer u uw ogen uitgebreid laat controleren, bij een zelfstandig opticien of contactlensspecialist bij u in de buurt, betaalt u €25,- en weet u precies hoe het gesteld is met de gezondheid van uw ogen.

1. Gebruik de locatiezoeker

2. Zoek een specialist

3. Download de bon

4. Maak een afspraak

De Nationale Oogzorgbon is een initiatief van de zelfstandige opticiens, daarbij ondersteund door de contactlensfabrikanten Alcon, Johnson & Johnson en Oogzorg-producten.nl

alcon
cooper-vision
johnson__johnson_vision_care
bausch_and_lomb_logo_2010.svg_
cb_5

Start typing and press Enter to search