Optimaal comfort voor uw ogen

ACUVUE® contactlenzen zijn ontworpen voor een scherp zicht en een optimaal comfort voor uw ogen, de hele dag lang.

Frisser aanvoelende ogen

Veel van de ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van de HYDRACLEAR® technologie. Hierdoor wordt het vocht vastgehouden in de lens, waardoor uw ogen langer fris blijven aanvoelen.

Ontdek de voordelen van onze HYDRACLEAR® technologie en hoe het precies werkt:

Uw ogen blijven vochtig, de hele dag door

Door middel van onze LACREON® technologie in onze 1-DAY ACUVUE® MOIST contactlenzen wordt een vochtrijk ingrediënt verweven met het materiaal van de contactlens. Hierdoor blijven uw ogen vochtig, ook aan het eind van de dag, wanneer uw ogen dit het hardst nodig hebben.Ontdek de voordelen van onze LACREON® technologie en hoe het precies werkt:

Gemak

ACUVUE® daglenzen bieden u het gemak van iedere dag een nieuwe lens. Dus nooit meer schoonmaken, bewaren of meenemen van lenzenvloeistof. Ook ideaal voor op reis.Wilt u ACUVUE® daglenzen, vraag dan naar 1-DAY ACUVUE® TruEye®, 1-DAY ACUVUE® MOIST® of 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM. U kunt ze gewoon na het uithalen weggooien, dus nooit meer schoonmaken en bewaren. Ideaal voor een druk en actief leven. Bovendien is iedere dag een nieuw paar lenzen de meest hygiënische en gezonde manier van contactlenzen dragen.Alle ACUVUE® contactlenzen zijn gemakkelijk in het gebruik. U heeft de keuze uit verschillende ontwerpen, verschillende materialen, daglenzen of tweewekelijkse lenzen, zodat er altijd wel een contactlens is die past bij uw ogen en uw levensstijl.

alcon
cooper-vision
johnson__johnson_vision_care
bausch_and_lomb_logo_2010.svg_
cb_5

Start typing and press Enter to search